Санти Молезун 2022 година

Санти МолезУн


Дневник на Санти Молезун. Напишано искрено и во прво лице. Каде што на интимен начин ќе го запознаеме животот на авторот, надвор од клишеа или стереотипи на однапред смислени идеи за ликот на телевизијата и социјалните мрежи. Од оваа страница можете исто така да резервирате термин за консултација со него или да го следите за да го прочитате овој блог како што е ажуриран.

Дневник на војникот
Дневник на војникот

Предговор

„Не знам до кој степен е добро или лошо пишувањето на она што некој го чувствува, мисли или живее внатрешно, но знам дека достигнувањето

Пишувам од кревет
Дневник на војникот

6 за декември

Денес, 6 декември е празник, еден од оние денови во кои се останува дома за да ужива во нивниот интервал

Универзитетот
Дневник на војникот

7 за декември

Денес беше добар ден на работа, искрено сум исцрпен, испраќањето писма до различни луѓе со различни проблеми и грижи е задача

Реално шоу на ТВ
Дневник на војникот

8 за декември

Повторно сме на Светиот ден, датира од: „Безгрешното зачнување“, Оксум, мојата духовна мајка. Честитки мамо! Цело утро се нудев да

Летописите на Нарнија
Дневник на војникот

9 за декември

Денеска сирената заѕвони во 9:30 сабајле, секој ден кога станувам во ова време, имам појадок 100 гр пилешки гради.

Спуштени ролетни
Дневник на војникот

10 за декември

Една сабота кога се разбудив доцна, околу 13:30 часот, кулминација на сатурнинското утро во мојата спална соба со

Мобилен ѕвонење ноќе
Дневник на војникот

11 за декември

Денес, недела, се разбудив со хистрионскиот звук на мојот мобилен телефон, кој заборавив да го исклучам кога си легнав, во 6 часот наутро.

вратата од мојата куќа
Дневник на војникот

12 за декември

Денес, понеделник, „Шорти“ го „полтергеистираше“ мебелот во три соби од мојата куќа како што прашав. Решив да менувам сè од место до место повторно, секогаш

Божиќ доаѓа
Дневник на војникот

13 за декември

Каков ден за клиентите, не престанав да читам пророци за нова година, магијата направена со г.

Авион
Дневник на војникот

14 за декември

Во последно време имам чувство дека нешто ќе ми се случи, шмркам важен факт во мојот живот, но не можам да го квалификувам. Тоа е тешко

Пјацола Танго
Дневник на војникот

15 за декември

Вечерва Дани ме однесе да гледам концерт на Кралската филхармонија на Галиција, под диригентство на диригентот, маестро Мануел

Принцот Туарег
Дневник на војникот

16 за декември

Деновиве има раскошна полна Месечина, денешната е во Рак, покажува дека сите луѓе се револуционизирани. Моето прашање беше

ефемерно богатство
Дневник на војникот

17 за декември

Денеска сабота повторно се разбудив доцна, до 2 попладне успеав да ги одморам сите тие часови што ги задржав зад себе.Меѓу другите присуствував на

љубов кон судбината
Дневник на војникот

18 за декември

Неверојатна приказна за една денешна консултација, таа била во брак долги 28 години, кога на 21 година стапила во брак со тој 10 години постар од неа маж.

Замокот на чудесните умови
Дневник на војникот

19 за декември

Нема враќање драг дневник, штотуку излезе во јавност, новинар дозна за твоето постоење и те извади на

ѕвезден Божиќ
Дневник на војникот

20 за декември

Деновиве драг дневник не доживеав здив, затоа што бев болен, не сум во добра состојба во последно време, имам тешки болки, кои понекогаш

Пеколниот Божиќ
Дневник на војникот

24 за декември

Денеска отидов да јадам кај мајка ми, прво отидов да купам подароци за внуците: „Аида“ и „Матео“, уживаат