Санти Молезун 2022 година

Санти МолезУн


Дневник на Санти Молезун. Напишано искрено и во прво лице. Каде што на интимен начин ќе го запознаеме животот на авторот, надвор од клишеа или стереотипи на однапред смислени идеи за ликот на телевизијата и социјалните мрежи. Од оваа страница можете исто така да резервирате термин за консултација со него или да го следите за да го прочитате овој блог како што е ажуриран.

Замокот на чудесните умови
Дневник на војникот

18 јануари

Напишано од Жозефина Валеро: Здраво, дневникот на Санти, те читав, и прво, ми изгледа малку безлично да те наречам дневник на Санти, се надевам

Секоја вечер разговаравме со дух
Дневник на војникот

18 јануари

Конечно наоѓам време да уживам во зората во текот на денот, едвај се сетив да се разбудам во 11, немав излезено 2 години

Левон Кенеди
Дневник на војникот

19 јануари

ДРАГ МОЈ ПРИЈАТЕЛ САНТИ, ТОТАЛНО БЕВ ПРЕСВРТЕН, ПРВО ПОРАДИ ТОПКИТЕ КОИ ЧОВЕКОТ ГИ ИМАШ, ЗА ПОКАЖУВАЊЕ НА ДОБРОТО И ЛОШОТО НА ВАШЕТО

Телефонот ѕвони цел ден
Дневник на војникот

20 јануари

Животот многу брзо помина деновиве, наутро ме навлегува чувството на одмор, попладнето ги поминувам

Јадам две вкусни салати на ден
Дневник на војникот

21 јануари

Денеска, сабота, отидов кај моето семејство на ручек, секогаш кога одам изгледа дека чувам резерви од јаглехидрати во стомакот за

Енергетско чистење за двајца клиенти
Дневник на војникот

22 јануари

Недели кои се за одмор, размислување и медитација во фотелјата во дневната соба гледајќи филмови до доцна попладне. Ме чуди што никогаш не се изморив толку

Марфиевите закони
Дневник на војникот

23 јануари

Денеска беше чуден ден, на секој клиент што требаше да дојде на моја консултација се случи нешто, тие ја откажаа консултацијата за

Устата на вистината
Дневник на војникот

24 јануари

Непрестајна работа на моите телефонски линии, исцрпена сум од толку многу прашања, проблеми и прашања. Луѓето ме гледаат како старата маска на

Времето во тарот
Дневник на војникот

25 јануари

Разбирам дека не е лесно да се балансира телото со умот и гледам луѓе кои страдаат од а

Кој е Санти Молезун?
Дневник на војникот

26 јануари

Избркајте ги злите духови од материјалниот свет, повикајте ги четирите елементи, замислете нечија иднина преку таротот или промовирајте присуство на

Дали си среќен Санти Молезун?
Дневник на војникот

26 за декември

Ви благодариме за сите ваши коментари „Пабло Регуеиро“, навистина ми се допадна тоа што го напишавте во мојот дневник за мене, ќе паднам

Million Dollar Baby
Дневник на војникот

27 јануари

Одамна не можам да навлезам во длабочините на моето срце за опстанок. Интересот на мојата свест да го задржам

Противпожарната служба на Сантијаго де Компостела, моите нови херои
Дневник на војникот

30 јануари

Сè уште сум целосно вчудовиден и вознемирен, видов се што мое губи во 20 минути напнатост. Мислев дека останав без моите најблиски 13

Коментари меѓу читателите
Дневник на војникот

1-ми февруари

СИСТЕМАТСКА АНАЛИЗА НА НАСТАТАТА (ПРВАТА „ЧОВЕЧКА“ ВЕШТЕРКА НА SXXI) Почитуван Малдо: Како одговор на вашиот придонес за овој весник (види коментар на дното на

Коментари меѓу читателите
Дневник на војникот

3-ми февруари

Денеска дадовме промена на изгледот, да господине!Обнови или умри. Никогаш не треба да се стагнира.ОКИДОКИ. Пабло Регуеиро не се расправајте за мене, јас не го заслужувам тоа

Антон Шандор ЛаВеј
Дневник на војникот

4-ми февруари

Денеска отидов на ручек кај моите, да поминам мирно саботно попладне, вкусив едно од моите омилени оброци подготвено од

Мојата девојка Суадонија
Дневник на војникот

6-ми февруари

Цела недела маратонска работа и консултации, немав премногу слободно време за да можам да ви пишам. Од денот на пожарот чувството

Мојот пенис, пенис и цензура.
Дневник на војникот

7-ми февруари

Денеска почнав да држам часови по англиски јазик наутро во мојата куќа, со приватен професор, кој ќе доаѓа по два часа на ден секој