Универзитетот

7 за декември

Денеска беше добар ден на работа, искрено сум исцрпен, испраќањето писма до различни луѓе со различни проблеми и грижи е многу напорна задача, само фактот да се концентрираме за да може да го видам резултатот од соединувањето на различните значења од секоја буква тарот е нешто што го обзема секого,…

7 за декември Прочитај повеќе "