Santi Molezun 2022

Santi MolezUn


Ditari i Santi Molezun. Shkruar sinqerisht dhe në vetën e parë. Ku do të njohim në mënyrë intime jetën e autorit, jashtë klisheve apo stereotipeve të ideve të paramenduara të personazhit të televizionit dhe rrjeteve sociale. Nga kjo faqe ju gjithashtu mund të rezervoni një takim për një konsultë me të, ose ta ndiqni për të lexuar këtë blog siç është i përditësuar.

Ditari i një Warlock
Ditari i një Warlock

Parathënie

“Nuk e di deri në çfarë mase është mirë apo e keqe të shkruash atë që ndien, mendon apo jeton nga brenda, por e di që të arrish

Unë shkruaj nga shtrati
Ditari i një Warlock

6 për muajin dhjetor

Dita e sotme, 6 dhjetori, është një festë, një nga ato ditët kur njeriu qëndron në shtëpi për të shijuar intervalin e tyre

Universitet
Ditari i një Warlock

7 për muajin dhjetor

Sot ka qenë një ditë e mirë në punë, sinqerisht jam i rraskapitur, dërgimi i letrave njerëzve të ndryshëm me probleme dhe shqetësime të ndryshme është një detyrë

Reality Show në TV
Ditari i një Warlock

8 për muajin dhjetor

Jemi sërish në Ditën e Shenjtë, daton nga: “Koncesioni i Papërlyer”, Oxum, nëna ime shpirtërore. Urime mami! I kam ofruar vetes gjithë mëngjesin për të

Kronikat e Narnia
Ditari i një Warlock

9 për muajin dhjetor

Sot ra sirena ne oren 9:30 te mengjesit, cdo dite qe zgjohem ne kete ore, kam pire 100 gr gjoks pule per mengjes.

Grilat e ulura
Ditari i një Warlock

10 për muajin dhjetor

Një të shtunë kur u zgjova vonë, rreth orës 13:30, kulmi i një mëngjesi Saturnin brenda dhomës sime të gjumit me

Zilja e celularit gjatë natës
Ditari i një Warlock

11 për muajin dhjetor

Sot e diel u zgjova me tingullin histrionik te celularit, te cilin harrova ta fik kur shkova ne shtrat, ne oren 6 te mengjesit.

dera e shtëpisë sime
Ditari i një Warlock

12 për muajin dhjetor

Sot, e hënë, “Shorty” ka “poltergeisted” orenditë e tre dhomave të shtëpisë sime siç e kam kërkuar. Kam vendosur të ndryshoj gjithçka nga një vend në tjetrin përsëri, gjithmonë

Krishtlindja po vjen
Ditari i një Warlock

13 për muajin dhjetor

Çfarë dite për klientët, nuk kam reshtur së lexuari orakuj për vitin e ri, punën magjike të bërë me z.

Aeroplan
Ditari i një Warlock

14 për muajin dhjetor

Kohët e fundit kam ndjesinë se diçka do të më ndodhë, po gërhas një fakt të rëndësishëm në jetën time, por nuk mund ta cilësoj. Është e vështirë

Piazzolla Tango
Ditari i një Warlock

15 për muajin dhjetor

Sonte Dani më çoi për të parë një koncert të Filarmonisë Mbretërore të Galicisë, të drejtuar nga dirigjenti, Maestro Manuel

Princi Tuareg
Ditari i një Warlock

16 për muajin dhjetor

Këto ditë ka një Hënë të plotë luksoze, e sotmja është në Gaforre, kjo tregon se të gjithë njerëzit janë revolucionarizuar. Pyetja ime ka qenë

pasuri kalimtare
Ditari i një Warlock

17 për muajin dhjetor

Sot të shtunën u zgjova sërish vonë, deri në orën 2 të pasdites arrita të pushoj gjithë ato orë që mbajta pas. Mora pjesë ndër të tjera në

Dashuria sipas fatit
Ditari i një Warlock

18 për muajin dhjetor

Historia e pabesueshme e një konsultimi sot, ajo ishte e martuar për 28 vite të gjata, kur ishte 21 vjeçe hyri në martesë me atë mashkullin 10 vjet më të madh se ajo.

Kalaja e mendjeve të mrekullive
Ditari i një Warlock

19 për muajin dhjetor

Nuk ka kthim mbrapa i dashur ditar, sapo ke dalë publikisht, një gazetar ka marrë vesh ekzistencën tënde dhe të ka nxjerrë jashtë

krishtlindje me yje
Ditari i një Warlock

20 për muajin dhjetor

Keto dite i dashur ditar nuk kam jetuar fryme, se kam qene i semure, nuk jam ne gjendje te mire kohet e fundit, kam dhimbje ekstreme, te cilat ndonjehere

ferr Krishtlindje
Ditari i një Warlock

24 për muajin dhjetor

Sot shkova për të ngrënë në shtëpinë e mamit, fillimisht shkova të blej disa dhurata për nipat e mi: "Aida" dhe "Mateo", ata kënaqen.